Wysłany: 2009-05-25, 18:40 Oko z treasera 6 sezonu
Przygladałem się uważnie oku z 1 sezonu i z zapowiedzi 6 i sadze ze jest to to samo oko Jack'a ale nie jest to to samo ujecie w tym z 1 wiadac jakby drzewo z kokosami lub kamerzyste czy goscia od głosu , a w tym z 6 widac jakby jakas postac w garniturze i białej koszuli stała. wiem ze to głupie może ale tak mi sie odrazu nasuneło ze to moze byc Lock tylko nie wiem który .
Mozliwe, że to Locke, też miał zielone oczy, więc może w 6 sezonie faktycznie zmartwychwstanie . I Czarny też zdaje się miał zielone, może 6 sezon zacznie się jakąś retrospekcją Czarnego i stąd to oko, to było by całkiem fajne gdybyśmy się na początku czegoś o nim dowiedzieli
Mozliwe, że to Locke, też miał zielone oczy, więc może w 6 sezonie faktycznie zmartwychwstanie . I Czarny też zdaje się miał zielone, może 6 sezon zacznie się jakąś retrospekcją Czarnego i stąd to oko, to było by całkiem fajne gdybyśmy się na początku czegoś o nim dowiedzieli
To oko Jacka, zobacz temat dotyczący trailera, wkleiłem tam obrazki. Nawet nie pofatygowali się nagrać nowego ujęcia
Barwy to akurat element techniczny, inna wersja nagrania, obróbka itp. Ujęcie jest dokładnie to samo, nie ma szans żeby tak dokładnie je odtworzyli z udziałem innej osoby.
Może to jest zapowiedź, tego, że wreszcie okaże się dlaczego Jack jest taki ważny... Od kiedy przestał być "bohaterem" to stoczył się na samo dno i aż szkoda było patrzeć na niego czyszczącego tablice w stroju DHARMy
Wysłany: 2009-08-16, 22:38
Jack wydaje mi się nie aż tak ważny. My tak sądzimy i to wszystko. Był tylko albo aż lekarzem jedynym lekarzem wśród rozbitków i dlatego został uznany za przywódcę.
Wysłany: 2009-08-17, 10:33
Możliwe, ale już gdzieś była dyskusja, że czarny dym może podszywać się pod zmarłych. Ciało Christiana znikło z trumny więc może i podszywa się pod niego.
Jack może jest ważny ale sądzę, że nie więcej niż pozostali.
Mnie się nie podoba idea podszycia się potwora pod pająka. Było powiedziane, że ten gatunek ma silne feromony, kiedy zadeptali tamtego inne pająki go wywąchały i wylazły z dżungli. Żaden potwór nie zabił Nikki i Paulo.