Ja proponuję coś ambitniejszego niż wciskanie trzech cyferek, jak odliczanie do tysiąca (wiadomo, do tysiąca się nie dojdzie). Poza tym, można poznać naszych userówl lostowych.
Na czym polega gra? Podaje się dwie ewentualności. A czy B. I ktoś ma wybrać między A lub B. Odpowiedzi C się nie liczą Najlepiej jak poda przyczynę wyboru.
Więc:
Potwór czy Jacob?
(intuicja podopowiada co wybrać/ wybór pada na A lub B, a osoba która odpowie, zadaje pytanie).
Potwór - choć zapewne dlatego że Jacob mi się jeszcze nie przedstawił z Cerberem znamy się dłużej wydaje genialne dźwięki i jest cały genialny od A do Z
To teraz moje pytanko^^
Inni czy ziomki z frachtowca ?
Eeeeeeeeeeee, zdecydowanie inni!!! Ten klimacik, te tajemnice, ta opinia zwierząt!!!
Huh.
Tort czekoladowy, czy naleśnik z kremem hałwowy, z migdałami śmiertaną i polewą orzechową?...
Morgoth1993, coś czuję, że wybrałbyś opcję nr 2?
ja sie pokuszę o sos słodko kwaśny. Za musztardą nie przepadam. A Tego sosu to ja się w Holandii najadłem sporo, wreszcie mi zasmakował.
Teraz coś filozoficznego.
odiweczne pytanie.
Mieć czy być?
ja jestem jestem troszeczkę staroświecki, więc wybiorę to co na świece pojawiło się jako pierwsze... aparat cyfrowy. To taki sentyment, za kamerą nie przepadam.
Sparrow!!!!!!!! Za dredy, huśtawkowy styl bycia, za rum, za pierścionki, za wisiorki, za Czarną Perłę, za... poczucie humoru, brak ogólnych dobrych cech, za porządne piracenie, za kapelusz kapitański, za wykradzenie serca Johnsowi, zapomysłowość i tak dalej. A hoj!!!